Moderní rekreační domek, nebo chata na klíč

Jsme českým výrobcem a nově jsme pro vás vytvořili perfektní, moderní a luxusní řešení na vaší zahradu. Máte pozemek a potřebujete na něm chatu? Právě jste našli to nejlepší, co je aktuálně na trhu. Kontaktujte nás pro více informací. Tohle totiž stojí za vaší pozornost!

Nově nabízíme hliníkové domky, které jsou ideálním způsobem, jak trávit pobyt v přírodě nejenom rekreačně, ale díky svému konstrukčnímu řešení také celoročně.

Moderní a minimalistické domky za skvělou cenu, které díky spojení dřeva a kovu nabídnou jedinečný design. Skleněný posuvný systém poskytne výhled do přírody, ale také opticky rozšíří obytnou plochu.

Interiér tvoří hlavní místnost a koupelna se sprchovým koutem. V obytné místnosti se nachází spací část, pracovní a kuchyňský kout. Vybavení je možné volit dle vašich preferencí a způsobu využití domku. Obložení stěn je provedeno z kvalitních dřevěných desek, které tak nabídnou dokonalé spojení s přírodou.

Samozřejmostí je možnost napojení na elektro, vodovod a kanalizaci. Vytápění je možné řešit například klimatizační jednotkou na principu tepelného čerpadla. Navíc v letních dnech nabídne příjemné chlazení místností.

Hlavní nosnou konstrukci tvoří kvalitní hliníkové profily. Stěny a strop jsou vyrobeny ze sendvičových tepelně izolačních PIR panelů s designovým hliníkovým povrchem. Skleněné posuvné dveře a pevné výplně nabízíme s tepelně izolačním sklem. Podlaha s vinylovou nášlapnou vrstvou je taktéž zateplena. Vzhledem ke své odolné konstrukci je možné domek jednoduše zkonstruovat na betonových patkách.

Standartní domek má rozměr 5,5 x 4,5 m s plochou do 25 m2, je ho tedy možné umístit bez dlouhého získávání stavebního povolení. Potřebná povolení pro Vás zjistíme.

Pro cenovou nabídka nás neváhejte kontaktovat!

Vyrobíme na klíč

Náš moderní rekreační domek, nebo chatu vám postavíme přímo na místě. Nemusíte se prakticky o nic starat.

Z kvalitních materiálů

Na materiálech jsme nešetřili. Dbali jsme při výrobě na výběr kvalitních a odolných materiálů.

Za rozumnou cenu

I když se na první pohled zdá, že jde o něco moderního a na první pohled drahého. S cenou vás rozhodně potěšíme.

Kompletní vybavení na míru

Potřebujete domek i vybavit? Přenechte to na nás. Zajistíme vám kompletní vybavení, které bude dle vašich představ.

R

Minimalistický a moderní design

R

Do 25m² bez staveb. povolení

R

Celohliníková konstrukce

R

Napojení na inženýrské sítě

R

Široké možnosti úprav na přání

R

Vyrobeno v Česku na klíč

R

Odolá nepříznivým vlivům

R

Stojí méně, než si myslíte!

Vizualizace

Tohle vypadá prostě skvěle.

Napište nám nezávaznou poptávku.

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.

Nebo rovnou volejte a pište na e-mail.